RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Екс-ватажка ДНР не випустили з Росії в ОРДЛО: подробиці

Екс-ватажка так званої ДНР Олександра Ходаковського, який мав намір взяти участь у так званих виборах на посаду главаря "республіки", не випустили з Росії в ОРДЛО.

Про це написав у Facebook журналіст Денис Казанський.

"Ходаковського не випустили з Росії в ОРДЛО, щоб не заважав Пушиліну виграти вибори в ДНР. Братики, та що ж це робиться? Це ж втручання в справи молодої республіки! Донбас, вставай! Хіба за це в 2014 році воювали?", - не без сарказму написав журналіст, публікуючи заяву терориста.

Сам Ходаковський повідомив, що на Успенському прикордонному пункті "російські прикордонники в невигадливій, але коректній формі пояснили мені, що вони мене не випустять, і що мені потрібно повертатися назад в РФ".

"Причини названі не були, але вони і так зрозумілі. До виконавців запитань і претензій не маю, до замовників, в принципі, теж. Тепер, судячи з таблички на стіні кабінету, в якому відбулося спілкування, мій статус носить найменування "тимчасово непропущених". Всі, хто побоювався мого приходу у владу тепер можуть спати спокійно", - написав Ходаковський.

Як повідомляв "Апостроф", в Кремлі визначилися з кандидатом на псевдовиборах в так званій ЛНР. Швидше за все управляти бойовиками продовжить і. о. ватажка "республіки" Леонід Пасічник.