"Готувалися" до Геловіну: в мережі показали фото малолітніх злодюжок, спійманих в супермаркеті Києва

У Києві дітей спіймали на крадіжці товарів в супермаркеті "Ашан", розташованому на вулиці Берковецькій.

Про це повідомляється на сторінці спільноти "Київ оперативний" в Facebook.

Діти намагались винести з магазину товари на загальну суму майже 1 500 гривень.

"Дітки-цукерки намагалися винести з Ашана на Берковецькій товару майже на 1.5к гривень. Як видно, все найнеобхідніше - шкарпетки, косметика тощо. Навіщо хтось може пояснити?", - йдеться в повідомленні.

"Може я не об'єктивний, але мені здається це не від хорошого життя... я маю на увазі не від хорошого життя діти стають тим самим "бидлом" для яких красти це норма", "Не бухло ж, зрозуміло навіщо. Грошей у родини не вистачає. Але красти - це не вихід!", " Ненавиджу, коли говорять "це ж діти!!", "нема грошей" тощо. Вони вкрали хліб чи товари першої необхідності???? Ні! Вони вкрали товари для Хеллоуїна!", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", 31 жовтня автомобіль патрульної поліції збив на бульварі Тараса Шевченка злодія, який незадовго до цього здійснив злочин.

Раніше в мережі показали фотографії злодіїв-"барсеточників", яких затримали "на гарячому" в Київській області. Обидва чоловіки - громадяни Грузії.

У Києві на Південному залізничному вокзалі поліція затримала 14-річну дівчину, яка витягла у пасажирки з рюкзака мобільний телефон.