RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​У Криму виявили підозрілі "листи щастя": опубліковано фото

7 листопада в адміністрацію села Молодіжне Сімферопольського району (окупований Крим) прийшли два конверта з невідомим порошком.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що адреса відправника - вигадана і співробітники адміністрації, отримавши дивні листи, звернулися в правоохоронні органи.

Екстрені служби Криму обмежили доступ до будівлі адміністрації села Молодіжне і приступили до обробки кабінетів, де лежали конверти з невідомим порошком.

"Екстрені служби приступили до обробки кабінетів, в яких лежали конверти з невідомим порошком. Будівлю адміністрації закрито. На дверях висить оголошення про те, що адміністрація сільського поселення тимчасово не працює, а прийом громадян не здійснюється", - йдеться в повідомленні.

Зараз в Молодіжному працюють поліцейські, співробітники слідчого комітету Росії і лабораторія МНС.

Правоохоронці з'ясовують хто відправив конверти і що за речовина в них знаходиться.

У мережі не без сарказму відреагували на подію.

"Вчора в адміністрацію села Молодіжне Сімферопольського району прийшли два конверта з невідомим порошком Кримчани, ви бачите-сценарій одін.Теракт в Керчі, листи щастя Нового ФСБ не винаходили За ручки дверей намагайтеся менше браться.Шпілі-вили ще є", - пише блогер RoksolanaToday&Крим.

Як повідомляв "Апостроф", за словами голови меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза з моменту окупації трагедії тривають в Криму постійно, тому стрілянина в Керчі - не перше і не останнє НП на півострові.