RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Істеричні барани: в Росії жорстко пройшлися по путінським "героям" через інцидент на Азові

Російські моряки, які атакували українські кораблі біля Керченської протоки, повели себе як барани.

Про це в ефірі "Ехо Москви" заявив російський журналіст Олександр Невзоров.

"Істеризм російських моряків, він здається абсолютно незрозумілим. Це там шекспірівські пристрасті, абсолютно шекспірівський мат, абсолютно шекспірівський азарт. Причому зрозуміло, що це пиячі мирні люди, які, загалом, ніколи не хотіли воювати, ніколи не хотіли опинитися в такій ситуації. І весь інтернет є очевидцем цього раптового виверження флотських емоцій, цього незрозумілого психозу, з яким військовий корабель завдовжки в 56 метрів з божевільною водотоннажністю з пекельним озброєнням кидається на цього маленького, беззбройного буксирішку", - заявив він.

За його словами, російських моряків "спровокувала" назва українського буксира - "Яни Капу", що кримськотатарською мовою означає "Нові ворота".

"А як себе ведуть будь-які барани при вигляді нових воріт, добре відомо. І ось військово-морські барани не виняток. Вони теж повели себе, власне, так, як і повинні були повестися. У них пекельно засвербіли під кашкетами лоби, і бажання буцати повністю виключило всякий розум", - пояснив Невзоров.

Журналіст зазначив, що при охопило божевілля при вигляді "Нових воріт" російські моряки, "звичайно, расфігачили і свій власний бойовий корабель, тому що буцальний позив був настільки сильний, що одноразовим буцанням його було задовольнити абсолютно неможливо".

"Всякі барановеди, які нас сьогодні, може бути, слухають, зі мною, звичайно, погодяться і підтвердять, що це, дійсно, так: хочеться будується ще й ще і зупинитися дуже важко. І ось, зокрема, забуцали ще свій же бойовий корабель "Ізумруд" І расфігачили його, причому навіть грунтовніше ніж український баркас", - додав він.

У зв'язку з цим, упевнений Невзоров, таранщики отримають "по половинці Зірки Героя".

Читайте на "Апострофі" матеріал: Є тільки один варіант звільнення наших кораблів, захоплених росіянами - генерал.