RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Стало відомо про пригоди жадібного офіцера військ Путіна на Донбасі

Окупанти на Донбасі поскаржилися на жадібність і зверхність свого командира "майора Семерінова".

Про це написав в Telegram-каналі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц").

Підтверджено перебування на посаді командира 1 мсб 2 омсбр окупантів, кадрового військовослужбовця зс рф - майор Семерінов (невиключно прізвище прикриття) 23.12.1977 р.н. Відмічається відверта зверхність та неповага даного офіцера до особового складу батальйону окупантів.

В перші дні прибуття до батальйонну новопризначений командир батальйону організував “офіцерську касу” поповнення якої здійснюються за рахунок “добровільних” внесків офіцерів батальйону у розмірі 500 руб. Кошти з зазначеної “скарбниці” в подальшому використовуються майором Семеріновим у власних цілях. Також для особистих потреб офіцер зс рф відібрав у замполіта батальйону новий телевізор та супутникову антену", - пише "Штірліц".

Далі розповідається, що 23 грудня новопризначений комбат влаштував святкування власного дня народження із своїми колегами-росіянами із масовим розпиттям спиртних напоїв та хаотичною стріляниною.

"Дії та відношення до підлеглих командира 1 мсб визивають гостре невдоволення з боку особового складу батальйону окупантів, особливо місцевих "офіцерів", а також окупаційного командування 2 омсбр.

Скоріше за все вирішив відпускничок трохи погужбанити та відірватися подалі від власної домівки, але незабаром буде відправлений на попереднє місце служби у залісся", - пише офіцер.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з’явився ролик, на якому окупанти на Донбасі розповідають про те, звідки вони приїхали воювати із українцями.