RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Бойовики в перший же день режиму тиші відкрили вогонь по ЗСУ: дані про втрати

28 грудня російські окупаційні війська 11 раз порушили режим припинення вогню, застосовуючи в тому числі зброю, заборонену мінських домовленостями. Одного бійця ЗСУ поранено.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

"Зокрема, ворог здійснив обстріли з мінометів калібру 82 мм позицій Об'єднаних сил поблизу селищ Новотошківське та Гнутове на Луганському та Маріупольському напрямках. Також, позиції наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районах населених пунктів Болотене, Станиця Луганська на Луганському напрямку, поблизу селищ Славне, Тарамчук, Опитне, Піски на Донецькому напрямку, в районі населених пунктів Павлопіль, Гнутове, Водяне на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.
За даними розвідки, 28 грудня одного окупанта було знищено та двох поранено.

Як повідомили в ООС, ворог, не зважаючи на Різдвяне перемир’я (домовленість про режим тиші з 29 грудня), відкрив вогонь з гранатометів по позиціях Об'єднаних сил поблизу селища Залізне, що на Горлівському напрямку.

Як повідомляв "Апостроф", 27 грудня одного окупанта було знищено і двох поранено. Крім того, одного представника НВФ узято в полон.