RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Білій Церкві ревнивець всю ніч катував співмешканку: фото і деталі страшної історії

У Київській області чоловік катував свою співмешканку, змушуючи зізнатися у зраді.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в місті Біла Церква в новорічну ніч. Жінка заступила на чергування в котельню дошкільного закладу. Там її закрив співмешканець і утримував силою.

"Більше 5 годин чоловік знущався над жінкою. Бив руками і ногами, металевим гаком по різним частинам тіла, вибиваючи в бідній визнання в зраді. Він тільки дозволив їй по телефону відзвітувати диспетчеру про роботу котельні, а потім приставив ніж до горла, погрожуючи вбивством. Коли насильник втомився катувати нещасну, пішов в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

"Швидку" і поліцію викликав працівник котельні, який прийшов на чергову зміну і побачив в котельні побиту жінку. Медики діагностували у потерпілої перелом руки, розрив барабанної перетинки, множинні садна та синці. Лише кілька днів тому потерпілу виписали з лікарні, де вона провела майже місяць.

Поліція розшукала і затримала ґвалтівника. Ним виявився 52-річний чоловік, який проживав в Білій Церкві тимчасово. Зараз зловмисникові оголошено підозру за статтею 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), за статтею 127 (катування) і за статтею 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України і судом обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Чоловікові загрожує позбавлення волі до трьох років. Триває слідство.

Як повідомляв "Апостроф", 29 січня в Росії бабуся і дідусь спалили в печі свого 11-місячного онука.