Кримський "міністр" влип у скандал з побиттям поліцейського в Росії

Так званий глава міністерства будівництва в окупованому РФ Криму Михайло Храмов був замішаний в скандалі в Росії з співробітниками ДІБДР.

Про це повідомляють росЗМІ.

Інцидент стався в Ростовській області між храмовим і співробітниками ДІБДР - "чиновник" побився з ними. Однак Михайло підкреслив, що не хотів розголошувати цей епізод, так як кілька людей дискредитують всю поліцію Росії.

"Коли мій автомобіль був затриманий, і співробітники ДПС почали агресивно вимагати виконати їх незаконні дії, ми з колегою не показали наші посвідчення. Коли ситуація досягла критичного рівня і довелося викликати наряд поліції, ми повідомили, що є державними службовцями", - підкреслив кримський "чиновник".

Він також висловив надію на те, що в результаті розгляду буде встановлено ступінь провини і перевищення посадових повноважень співробітників ДІБДР.

"24 лютого 2019 року під час несення служби на трасі М-4 "Дон" співробітниками ДПС ДІБДР ГУ МВС Росії по Ростовській області зупинено автомобіль марки "БМВ" з ознаками порушення правил тонування транспортного засобу. Під час складання адміністративного матеріалу за частиною 3.1 статті 12.5 КоАП РФ пасажир іномарки намагався пройти в приміщення Центру управління нарядами, незважаючи на заборону співробітників поліції. Після неодноразової вимоги покинути службове приміщення, пасажир кілька разів ударив співробітника ДІБДР, а також пошкодив обмундирування поліцейського. Інспектору ДПС надано медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що то водій і пасажир транспортного засобу були відправлені на медобстеження, за результатами якого наявність алкогольного або наркотичного сп'яніння не було встановлено.

"Зараз дії Михайла Храмова і його супутника перевіряє СКР. Крім того, перевірку законності дій співробітників поліції проводять співробітники ОРЧ СБ ГУ МВС Росії по Ростовській області", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в окупованому Росією Криму в своїй квартирі було знайдено мертвим так званий "керівник управління ФАС по Криму і Севастополю" Тимофій Кураєв.