RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У Харкові винесли жорсткий вирок вбивцям професора і його сина: фото

Київський райсуд Харкова засудив убивць професора Харківського фізико-технічного інституту та його сина до довічного позбавлення волі.

Про це 7 березня повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

За даними відомства, до довічного позбавлення волі засудили двох чоловіків. Їхня спільниця, яка пустила вбивць у квартиру професора, отримала 10 років ув'язнення. Вироки всім співучасникам передбачають конфіскацію майна.

Нагадаємо, що в 2016 році двоє чоловіків заради грошей жорстоко розправилися з співробітником Харківського фізико-технічного інституту і його сином. До злочину вбивці готувалися заздалегідь, а в квартиру потерпілих зловмисники потрапили за допомогою спільниці, яка була добре знайома із загиблим професором. Зловмисники били чоловіка і вимагали сказати, де він зберігає гроші, після чого в ситуацію втрутився син. Обидва були вбиті прямо в квартирі.

За інформацією Newsroom, жертвами злочинців стали 58-річний професор Харківського фізико-технічного інституту Геннадій Загинайлов та його 35-річний син.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Київський райсуд Харкова ухвалив рішення у справі про смертельне ДТП у Харкові, яке відбулося восени 2017 року.