RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В Одесі "швидка допомога" потрапила в серйозну ДТП: фото і відео

У суботу, 27 квітня, в Одесі сталася ДТП за участю автомобіля швидкої медичної допомоги.

Про це повідомляє ресурс "Кекс".

Інцидент стався на перетині проспекту Небесної Сотні і вулиці Інглезі близько 06:30. Там зіткнулися автомобіль швидкої допомоги ГАЗ 2752 і Opel Astra. "Швидка" рухалася по проспекту Небесної Сотні з включеними синіми маячками. Однак на перехресті, коли вона проїжджала на червоний сигнал світлофора, зіткнулася з іномаркою.

Зазначають, що за кермом Opel знаходився 25-річний лейтенант поліції, який їхав на особистому авто. Він отримав травми і його госпіталізували з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закрите пошкодження правого колінного суглоба, забій правої лопатки, садна підборіддя.

Також постраждав і 52-річний водій швидкої допомоги. Його забрали в лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій грудної клітини та поперечного відділу хребта.

За даними "7 телеканалу", в результаті аварії утворилася тягучка у бік центру міста. Поліція встановлює причини і обставини події.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на мосту Метро сталася страшна аварія за участю авто швидкої медичної допомоги. У ДТП загинули три людини, а ще троє людей отримали травми.