Плювати на мирних жителів: стало відомо про підлих діях бойовиків ДНР

Бойовики на Донбасі оголосили через місію спостерігачів ОБСЄ про те, що в односторонньому порядку відмовляються виконувати режим припинення вогню вздовж лінії зіткнення.

Про це повідомила прес-служба Операції об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

Відзначається, що про припинення бойовиками "режиму тиші" ОБСЄ повідомили в Спільний центр контролю і координації вранці в середу, 8 травня.

"За повідомленням українського боку СЦКК, о 10.00 08.05.2019 від команди СММ ОБСЄ отримано повідомлення про припинення в односторонньому порядку російськими бойовиками на сході України режиму припинення вогню вздовж всієї лінії зіткнення", - відзначили в ВЗГ.

Рішення бойовиків призвело до того, що підрозділам ОС довелося призупинити роботи в Мар'їнці та Красногорівці по відновленню будівель і житлових масивів, пошкоджених через попадання снарядів.

"Даний факт в черговий раз свідчить про цілеспрямовані дії окупантів щодо подальшого загострення соціальної напруженості в регіоні і загострення збройного конфлікту в цілому", - йдеться в пості.

Як повідомляв "Апостроф", з початку травня російсько-окупаційні війська не переставали атакувати позиції українських захисників на Донбасі, в тому числі і з забороненого Мінськими домовленостями зброї.