RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Жорстоке побиття підлітками бездомного в Запоріжжі: спливли нові подробиці і відео

Підлітків, які жорстоко побили бездомного в Запоріжжі, забрали в райвідділ, де з ними провели бесіду співробітники правоохоронних органів.

Про це повідомляє "РИА Мелітополь".

1 / 1
1 / 1

Видання зазначає, що на місце проживання бездомних, які постраждали від нападу, також їздив запорізький блогер Андрій Лукін. Чоловіки розповіли йому, як їх били п'яні підлітки. У одного з бездомних була розбита голова, і він ходив до медиків.

Бездомні додали, що недавно недалеко від них хтось спалив на смерть чоловіка без певного місця проживання.

Варто відзначити, що на інцидент бурхливо відреагували жителі міста - вони вимагають покарати підлітків.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Наше расследование о нашумевшей беспредельной ситуации с избиением бездомных людей !!! Мне удалось, с помощью небезразличных людей выйти на одного из участников избиения бездомных людей и я после долгой переписки получил согласие на встречу с ним, и сразу отправился по адресу юбилейный проспект ( район бабурка ) что бы провести расследование и опросить пострадавших и непосредственно участника происшествия. Когда прибыл на место, он сначала не доверяя ( боясь ) не выходил пока не убедился что я приехал один ! Потом подошёл ко мне и после короткого диалога он отвёл меня на место происшествия ! Остальное вы можете увидеть в видео ! #запорожье #украина #беспредел #малолетки #насилие #стопнасилие #расследование

Публикация от Андрей Лукин «ПРАНА» (@prana.108)

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві, в районі Виноградар, група неповнолітніх хлопців побила бездомного, знімаючи процес на камеру.