RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Під Черкасами сталося жахливе подвійне вбивство: деталі НП і фото

У Черкаській області біля міста Сміла в полі було виявлено два трупа з численними ножовими і вогнепальними пораненнями.

Про це повідомляється в сюжеті "Надзвичайних новин".

Тіла виявив житель Сміли, який їхав до себе на дачу. Прибулі правоохоронці з'ясували, що вбиті - жителі Черкас, Віталій Белінський і Владислав Зелений. Також незабаром були встановлені і підозрювані. Один з них сусід убитих, 39-річний Сергій Казимиров, розповів про те, що конфлікт почали саме убиті.

За його словами, почалося все з того, що він раніше заїхав додому, щоб завезти ліки хворій дитині, і не вимкнув фари автомобіля. Це розлютило двох товаришів, які в цей момент сиділи на лавці. Нібито після цього чоловіка запхали в машину, побили і хотіли вивезти в ліс, однак по дорозі сталася ДТП. Тоді, каже він, ті хлопці залишили його посеред дороги стікати кров'ю.

"Ми з дитиною мили його від крові", - розповіла журналістам дружина Сергія.

Однак на цьому все не закінчилося. За словами чоловіка, Бєлінський і Зелений і не думали залишати його в спокої, більш того - через кілька днів покликали на "чоловічу розмову".

Тоді він заручився підтримкою товариша - 23-річного Андрія Фетисова, другого підозрюваного у справі. Фетисов стверджує - Бєлінський першим накинувся на нього з ножем, а потім нібито у нього з кишені випав пістолет.

"Я вихопив у нього ніж і, захищаючись, завдав їм кілька ударів", - розповів чоловік на суді.

Друзі стверджують - вбивати не хотіли, мовляв, просто перестаралися. А оборонялися, тому що боялися, що їх самих заріжуть.

"Коли я звідти пішов, то три рази запитав чи не викликати швидку, може привезти лікарів, - запевнив Казимиров. - Вони сказали, що медиків не треба, "самі завтра розберемося".

При цьому, журналісти кажуть, що мешканці будинку, в якому жив загиблий Бєлінський, раді його смерті. Вони стверджують, що чоловік тримав в страху мало не весь двір.

"Простий бандюк, гопник. Чотири відсидки. Розбій, вимагання, наркотичні засоби, - каже голова ОСББ Володимир Понура. - Страждали в основному слабкіші за нього люди, які не могли чинити опору. Я неодноразово бачив у багатьох синці".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 18 вересня в Миколаєві на автозаправній станції знайшли тіла трьох працівників АЗС, у всіх було виявлено вогнепальні поранення.