RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Знову відзначився: в Харкові поділилися детективною історією про шкуродера, якого вигнали з університету МВС

Житель Харкова Карім Абахаму, який потрапив раніше в скандал через знущання та жорстоке вбивство кажана, потрапив в нову історію, яка може закінчитися в'язницею.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook журналіст і радник голови ХОДА Павло Федосенко.

"Кілька днів тому нас трохи пощипали. Якщо конкретніше, 7 жовтня Настя помітила відсутність банківської карти. Чи була це крадіжка або втрата - залишається тільки здогадуватися. Факти ж такі: 6 жовтня о 13:40 дружина сплатила картою покупку, а о 14:40 пройшла ще одна транзакція на 580 гривень. транзакція, яку ніхто з нас не робив. Зрозумівши, що карта пішла, ми відразу її заблокували - і почали розбиратися", - розповів журналіст.

В результаті цікавого розслідування з'ясувалося, що пропалою карткою скористався той самий Карім Абахаму.

"Розумні люди остудили мій запал і вмовили діяти за законом - тому сьогодні Настя написала заяву в поліцію. В якій, складися все трохи інакше, колись міг би працювати і Карім", - зазначив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", після того, як історія з кажаном облетіла ЗМІ, злякавшись народного гніву, Абахаму завів в Facebook нову сторінку (раніше він видалився з усіх соцмереж), з єдиним записом, в якому хлопець просив вибачення за скоєний вчинок. Він запевняв, що усвідомив свою провину і щиро кається.