RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Часу залишилося мало: Криму пророкують зникнення через супервулкан Йеллоустоун

Доктор геології вважає, що гравітація в окупованому Росією Криму порушена через супервулкан Йеллоустоун.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ресурс vladtime.ru.

Йеллоустоун "пустив коріння" під півострів через зсув магнітних полюсів, природа в небезпеці. Експерт упевнений, що півострів зникне з карти через 50 років.

Таку заяву доктор зробив через зсув північного магнітного полюса. Йдеться про невидиме поле, яке впливає на зв'язок, комунікації та самопочуття людей. Дослідники заявили, що Сибір вже на межі "кола полюса". З огляду на зміни в магнітних показниках, варто очікувати і перевороту в балансі планети.

"Гравітаційна аномалія це норма для США, Перу і Чилі. Росія ж вперше зіштовхнеться з незвіданим станом. Крим опиниться під ударом нової хвилі. Зміщення полюсів тягне дисбаланс і в "роботу та сон" вулканів й геосистеми. Згідно комп'ютерної моделі, Йеллоустоун "вилізе боком" Росії. Гравітаційна аномалія перетворить Чорне море в гейзер. Сукупність газу і пилу просочиться з США підземними каналами ближче до Євразії. Епіцентром, згідно констант фізичних законів стане Крим", - розповів доктор геології.

За даними дослідження, років через 50 супервулкан Йеллоустоун "зварить" екосистему навколо Криму. Ситуацію ускладнює маловивчений підземний і підводний світ планети. Нагрівання температури в Чорному морі призведе до зникнення рідкісних порід тварин і рослин. Якщо не звертати уваги на ситуацію, то є ймовірність створення другого Йеллоустоуну, але вже в анексованому Криму.

Вчений припускає, що теоретично півострів стане непридатним для проживання, але любителі екстриму не перестануть щорічно відвідувати небезпечне місце. Скептики іронічно коментують повідомлення доктора геології. За їх словами, Чорне море не стане гейзером, але зазнає підвищення температур. Процес завершиться випарами моря і його обмілінням. Суди і кораблі перестануть курсувати, і Кримський міст втратить призначення через утворення суші на місці Чорного моря.

Тому думки розділилися, а дізнатися хто правий можливо буде приблизно в 2069 році.

Як повідомляв "Апостроф", після виверження вулкана Йеллоустоун величезна площа Північної Америки виявиться в вогняному океані, а вода в річках зміниться лавою.