RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Жорстоке побиття босом українського актора в Польщі: з'явилися нові деталі від двох сторін

Український актор Юрій Марк, якого, за його словами, побив менеджер піцерії в Польщі, де він підробляв, розповів деталі інциденту.

Про це повідомляє wyborcza.pl.

Марк каже, що він працював в піцерії до вересня. Актор хотів поїхати на театральний фестиваль, проте роботодавець поставив перед ним питання прямо: або робота, або театр. Українець вибрав театр, і в четвер, 10 жовтня, прийшов за належною йому зарплатою, яка повинна була складати 1700 злотих.

Начальник заявив йому, що 900 злотих з цих грошей він забирає собі "за витрати". Юрій не став з цим погоджуватися, а менеджер піцерії, Ярослав, почав виштовхувати його із закладу, де відбувалася розмова.

Поліція, повідомлена по телефону, сказала Юрію почекати в приміщенні.

"Менеджер сказав, що я не маю права перебувати там. Але я не хотів йти, тому що поліція сказала мені чекати всередині. Я відмовився, і тоді менеджер знову почав виштовхувати мене з приміщення і, нарешті, вдарив мене головою в ніс", - розповідає Юрій.

За словами українця, коли прибула поліція, начальник виплатив йому всю суму, а коли його запитали про удар в ніс, той заперечував, що це був він.

Менеджер Tivoli (так називається піцерія) говорить, що Юрій нібито сам поранився.

е якийсь наклеп. Так, у нас була суперечка, але я його не вдарив. Після сварки Юрій залишив приміщення і повернувся в такому стані. Він сам себе поранив. Я не знаю як, тому що мене там не було. У мене є свідки, які підтвердять, що я йому нічого не робив", - говорить Ярослав.

За словами Юрія, дружина менеджера і одна з офіціанток були в піцерії в четвер. Офіціантка пішла додому. Дружина написала Юрію вночі і запитала, що трапилося.

"Я не відповів. Вона збрехала міліціонерам, тому що бачила все, але я розумію, що вона не буде повідомляти про свого чоловіка", - говорить Юрій.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", поліцейські в Німеччині застрелили громадянина Польщі, підозрюваного у вбивстві 26-річної українки.