RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Затягують суд і нічого не бояться: спливли обурливі деталі справи про вбивство Даші Лук'яненко

Суд почав розглядати справу про вбивство 11-річної Даші Лук'яненко з Іванівки Одеської області, і родичі загиблої звернули увагу на поведінку підозрюваного, адвокат якого навмисно затягує розслідування.

Як кажуть місцеві жителі, родичі вбивці за весь час жодного разу не вибачилися перед сім'єю дівчинки, повідомляє "Обозреватель".

"За весь цей час вони жодного разу не намагалися навіть вибачитися. Так ми і бачити їх не хочемо. Іноді доводиться стикатися на вулиці, вони йдуть і тримаються за ручки, посміхаються як ні в чому не бувало. Ми відвертаємося. Найважче це переживає дружина", - розповідає батько загиблої дівчинки Сергій Лук'яненко.

Рідні Даші не сумніваються в тому, що батьки підозрюваного 22-річного Миколи Тарасова теж винні в тому, що трапилося.

Батько дівчинки переживає, що по селу вже почали поширювати різні чутки про вбивство.

"Люди побоюються у нас зайвий раз щось питати. Через це народжуються різні чутки. Хтось думав, що Тарасова вже посадили і дивується, що все ще триває суд. Під час пошуків ми вже постраждали від таких чуток. Одна дівчина з моєї роботи розповідала небилиці, що нібито брат моєї дружини програвся в карти. Тому ми доньку застрахували і сховали, щоб розрахуватися страховкою з його боргами. Три слідчих виїхали в сусідній район, дізналися, що брата вже чотири роки немає в живих, отримали довідки. під час пошуків на це пішли добу", - згадує Сергій.

Адвокати потерпілої сторони вважають, що підозрюваний має намір затягує розгляд справи в суді.

"Я не здивуюся, якщо він ще потім почне зізнаватися в якихось неіснуючих злочинах. Слідство повинно буде відволікатися, возити його на експерименти. Це не нова позиція", - сказав захисник.

Також адвокат батьків Даші незадоволений тим, що Тарасов сидить в одиночній камері.

"У СІЗО сидять сотні людей з подібними статтями. Чому для нього зробили виняток. У його камері немає режиму, він встає, коли хоче. Нехай сидить на загальних підставах", - говорить він.

Нагадаємо, що Микола Тарасов, якого підозрюють у жорстокому згвалтуванні і вбивстві 11-річної школярки Дар'ї Лук'яненко, в залі суду заявив, що свідчення у нього "вибивали" тортурами місцеві поліцейські.