RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Українського екс-топ-посадовця запідозрили в розтраті десятків мільйонів: подробиці і фото

Співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) оголосили про підозру колишньому заступнику міністра з питань надзвичайних ситуацій, якого звинувачують в розтраті десятків мільйонів гривень.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці відомства.

Виявилося, що в 2004 році МНС України та компанія-забудовник уклали угоду, за якою на земельній ділянці, що належала міністерству, повинні були побудувати житловий будинок. Відповідно до угоди, 3420 кв. м. житлової площі в зазначеному будинку повинні були перейти у власність відомству.

Але в 2010 році заступник міністра МНС уклав додаткову угоду, за якою Міністерство відмовилося від житлової площі в Києві в обмін на аналогічну житлоплощу в будинку, розташованому в місті Ірпені, під Києвом, тим самим "заощадивши" десятки мільйонів гривень, але, не повернувши залишок виділених коштів.

"Згідно з матеріалами експертизи, вартість квартир, які фактично отримало Міністерство з Київської області на 23,7 млн гривень менше, ніж вартість квартир, які Міністерство мало отримати в Києві", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в аеропорту "Жуляни" (Київ) затримали екс-міністра охорони здоров'я України часів екс-президента Віктора Януковича Раїсу Богатирьову.