RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Києвом затримали ще одного члена банди, причетної до вбивства Окуєвой: фото і відео

У Київській області правоохоронці затримали фігуранта ряду тяжких злочинів, якого також підозрюють у вбивстві військової Аміни Окуєвої.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Зловмисників спіймали в складі банди з семи чоловік зловили. Їх підозрюють у скоєнні резонансних вбивств: директора компанії "Caparol", що відбулося в 2016 році і начальника відділу реклами Київського метрополітену - в січні минулого року. Іншого учасника цієї злочинної організації підозрюють у вбивстві Аміни Окуєвої.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Кримінальне провадження відкрито за кваліфікацією ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

За словами керівника поліції Київської області Андрія Небитова, ймовірно, що це не повний список злочинів, скоєних цією групою. Напередодні підозрюваному у вбивстві Аміни Окуєвої суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб. Це ще один тяжкий злочин скоєний цією групою осіб.

Як повідомляв "Апостроф", четверо осіб з семи, які входили в злочинну банду і підозрюються у вбивстві Аміни Окуєвої, ходили в один і той же спортивний клуб Києва.