RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Тернополі багатодітний батько вчинив суїцид на обсервації в лікарні: перші деталі

У Тернополі покінчив життя самогубством багатодітний батько, який повернувся з Польщі і знаходився в лікарні на обсервації через спалах коронавірусу.

Ослаблення карантину і загроза для нових регіонів: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

Про це повідомляє Тернопільський міський штаб по боротьбі з коронавірусом в Facebook.

Житель Тернополя повернувся на батьківщину з-за кордону 14 квітня. Протягом двох років він майже весь час жив у Польщі.

20 квітня чоловік потрапив на обсервацію в міську лікарню №3. Симптомів коронавірусу у нього не було, три рази в день він міряв температуру тіла, не скаржився на самопочуття.

24 квітня ввечері чоловік зачинився в палаті. На вечірньому обході медики не змогли відкрити двері, тому викликали поліцію. У палаті виявили людину без ознак життя. Він покінчив життя самогубством. Причину суїциду встановить слідство.

За даними місцевих журналістів, чоловік повісився на шнурках від кросівок.

Відзначають, що загиблому було 39 років, він був одружений і мав 4 дітей. Йому ніхто не приносив до лікарні передач. Чоловік тричі на день отримував лікарняне харчування. У палаті, в якій він жив сам, був індивідуальний санвузол і балкон.

Як повідомляв "Апостроф", в Італії дві медсестри, які працювали в лікарнях з пацієнтами з коронавірусом, покінчили життя самогубством.