RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Пляшка на столі і важлива зустріч: в загибелі нардепа Давиденка з'явилися нові деталі

Поліція розглядає три версії загибелі нардепа Валерія Давиденка в Києві 23 травня: вбивство, інсценоване під суїцид, самогубство і доведення до самогубства.

Про це повідомили джерела "Апострофа" в правоохоронних органах.

"Основною версією поліції сьогодні є доведення до самогубства. Про це говорять багато деталей, перш за все дані відеозапису, яка постійно велася в офісі нардепа. Можна бачити, як він ходить по офісу, заходить в санвузол і звідти більше не виходить. Далі з'являється прибиральниця, яка і викликала правоохоронців", - говорить співрозмовник" Апострофа ".

При цьому в оточенні нардепа не вірять у версію з самогубством. За словами знайомих Давиденка, ця людина не могла по емоційним чи іншим причинам піти і застрелиться.

"Він боєць, звик все життя долати труднощі, він не здається перед діловими або політичними проблемами і точно не накладе на себе руки з цієї причини. У нього прекрасна сім'я, розумна і красива дружина, з якою у них були чудові стосунки, і дві улюблених дочки - красуні. Він щасливий батько і чоловік, успішний бізнесмен і політик, самогубство - це точно не про нього", - сказав чоловік, який особисто знав загиблого.

Також джерело в правоохоронних органах повідомило, що за день до смерті у депутата була якась важлива зустріч, після якої він відключив телефон і залишився без зв'язку.

"Взагалі телефон в цій ситуації може прояснити багато деталей, але його поки не виявили. Є порожня пляшка алкогольного напою, але говорити про те, хто і коли її випив, і чи був нардеп в стані алкогольного сп'яніння на момент смерті ще рано", - говорить співрозмовник "Апострофа".

Правоохоронці вважають, що у нардепа були складні переговори, по ходу яких йому могли загрожувати. Не виключено, що загрожували його родині, що могло схилити його до самогубства.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Відключений телефон і багато ворогів: нові деталі загибелі нардепа Давиденко