RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

У медиків не було нічого: в Харкові розгорівся скандал навколо смерті хлопця, відео

Увечері в середу, 24 червня, в Харкові на стадіоні "Металіст", на одному з міні-футбольних полів стало погано 25-річному іноземцю, який грав в футбол, пізніше він помер.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на footballua.tv.

Хлопець біг, впав і більше не піднявся. На місце прибула "швидка допомога". Лікарі більше години намагалися його реанімувати, але хлопець помер не приходячи до тями.

Користувачі в соцмережах пишуть, що в кареті швидкої не виявилося дефібрилятора. Через 20 хвилин приїхала друга машина екстреної допомоги, в якій був несправний дефібрилятор. 40 хвилин хлопця "відкачували" вручну, але безрезультатно.

Відомо, що померлий - іноземець, який приїхав з Іраку.

"Історія про нашу медицину. Вчора ввечері в Харкові, під час гри в футбол, стало погано 25-річному хлопцю. Він - громадянин однієї з арабських країн. Швидка, що приїхала на виклик, не змогла йому допомогти, тому що у неї був зламаний дефібрилятор . Друга бригада медиків приїхала тільки через годину. Коли вже було пізно і хлопець помер від зупинки серця", - розповіли подробиці трагедії в Telegram-каналі" Teza ".

Як повідомляв "Апостроф", 14 червня помер голова Деснянської райдержадміністрації в місті Києві Давид Шатірішвілі. Топ-чиновник пішов з життя через ускладнення, викликані хронічною хворобою.