RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

На Волині мажори на пляжі напали на відпочивальників: поліцію звинувачують у свавіллі

На озері в селі Холопичі Волинської області, 5 липня, на пляжі стався конфлікт між мажорами і відпочивальниками, який переріс в бійку.

Про це в Facebook написала користувачка Мар'яна Дишко.

За її словами, кілька чоловіків заїхали на пляж на машині буквально по покривалам відпочиваючих, зламавши шлагбаум з написом "в'їзд заборонений". У відповідь на зауваження, вони запропонували викликати поліцію і почали бійку, синці отримали обидві сторони конфлікту.

"Поліція! Приїхав заступник начальника Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУНП, хороший знайомий цих невідомих і ходив шукав винних, хто цим "законослухняним громадянам" наставив синців. Сьогодні я була в відділенні і зіткнулася з поширеним в нашій країні явищем кумівства і корупції, адже ці "молодики" приїхали на Лексусі написали заяви і тепер слідство йде в іншому напрямку", - пише автор публікації.

У свою чергу на інцидент відреагували в поліції Волинської області.

"Всі викладені в замітці факти поліція взяла до уваги ... Також в ГУНП у Волинській області призначено службове розслідування щодо можливого бездіяльності співробітників поліції, їх поведінки, спілкування з учасниками інциденту тощо. Поліція неупереджено і всебічно вивчить всі обставини справи, опитає все боку, винні будуть притягнуті до відповідальності, в тому числі, якщо підтвердиться, що представник місцевої поліції приймав одну зі сторін конфлікту", - запевнили в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 6 липня, в Києві на Подолі сталася бійка зі стріляниною.