RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

У Кривому Розі активіст загинув під час кривавих розбірок зі стріляниною: фото та прізвище хлопця

У ніч на 15 вересня в Кривому Розі під час сімейного конфлікту було вбито керівника молодіжного осередку руху "Традиція і Порядок" в Кривому Розі - Іллю Прожижка.

Як передає "Апостроф", про це повідомили на сторінці руху "Традиція і Порядок" в Instagram.

Повідомляється, що активіст отримав ножове поранення в серце під час кривавих розбірок зі стріляниною.

"Зловмисник здійснив збройний напад на родича одного з наших побратимів. Раніше за поліцію на місце прибув Ілля та декілька наших активістів, намагаючись зупинити нападника, Ілля отримав поранення несумісне з життям. Інші хлопці отримали поранення різної тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Згодом стало відомо, що смертельний інцидент стався в Металургійному районі, де у місцевої мешканки стався конфлікт з чоловіком. На захист матері став її син, а з ним декілька його товаришів.

Між чоловіками зав'язалася бійка, в хід пішли бита, молоток, ніж і пістолет, з якого зробили кілька пострілів.

"В результаті бійки від ножового поранення в серце загинув один з друзів хлопця, через матір якого і почалися розборки. Сам 21-річний чоловік перебуває в лікарні - у нього ножове поранення в ногу", - пише видання "Первый городской".

Як повідомляв "Апостроф", 14 вересня в місті Нікополі (Дніпропетровська область) сталася стрілянина, в результаті якої загинули двоє людей.