RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

​Кривава бійня на аеродромі в Росії: з'явилися хронологія і нові дані про стрільця

20-річний Антон Макаров, який влаштував стрілянину на аеродромі в Воронежі (Росія), раніше навчався на поліцейського.

Про це повідомляють в Telegram-каналі Baza.

Солдат був студентом воронезького інституту МВС. Він навчався всього два роки, а потім пішов в армію.

Педагоги навчального закладу розповіли, що Макаров був запальним та іноді агресивним, у нього було погано з дисципліною.

Однокурсники Макарова також згадали, що він поводився дивно. За їх словами, він міг раптово закричати.

Зараз біля інституту чергує охорона. Педагоги побоюються, що Макаров після стрілянини на аеродромі, звідки він зник з пістолетом, може з'явитися до них.

У мережі опублікували хронологію подій на аеродромі "Балтімор", коли солдат-строковик відкрив стрілянину по людях. Нагадаємо, він вбив кількох людей. За деякими даними, трьох. Ще одна людина поранена.

Почалося все з того, що до Макара підійшов черговий частини з перевіркою. Він відвернувся, а хлопець в цей час взяв з пожежного щита сокиру і вдарив його в спину. Потім зловмисник витягнув пістолет і застрелив чоловіка.

Далі солдат пішов в кімнату особового складу, де його помітив військовий, який був в наряді. Макаров застрелив і його. Також він поранив ще одного військового.

Як повідомляв "Апостроф", стрілянину в Воронежі (Росія) на аеродромі "Балтімор" влаштував 20-річний солдат-строковик Антон Макаров, з місця події він утік.