RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

З бійцем ЗСУ сталася страшна трагедія: прізвище та деталі смерті

У четвер, 28 січня, близько 9:15 через порушення техніки безпеки на одному з загальновійськових полігонів загинув старший солдат Анатолій Мельник.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Командування "Північ".

Механік-водій МТЛБ (багатоцільовий тягач легкий броньований), в умовах обмеженої видимості бойової машини, не зміг переконатися у відсутності людей перед машиною і почав рух. Анатолій Мельник потрапив під МТЛБ і загинув від отриманих травм.

"Трагічності ситуації додає той факт, що лише два тижні тому у всіх військових частинах оперативного командування "Північ" пройшли навчання з техніки безпеки і докладні інструктажі особового складу. Але біда все-ж трапилася ...", - йдеться в публікації.

Анатолій Мельник - сумчанин, він народився в 1981 році. У нього залишилася дружина, теж військовослужбовець - вони служили разом, в одній бригаді.

"Командувачем оперативного командування "Північ" призначено розслідування даного трагічного випадку. Попередньо встановлено, що мало місце порушення заходів безпеки з необережності", - додали в командуванні.

Триває слідство.

Як повідомляв "Апостроф", недавно у Львівській області військові потрапили в страшну ДТП - трагедія сталася на Яворівському полігоні.