RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Під Дніпром вночі з рейок зійшов потяг: фото серйозної аварії

В ніч на 6 лютого в Дніпропетровській області сталася серйозна аварія на залізниці - там зійшли з рейок 8 вагонів вантажного потягу.

Про це повідомили на сторінці Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області у Facebook.

Аварія сталася о 2:05 поблизу залізничної станції Воскобійня. За попередньою інформацією під час руху 8 вагонів вантажного потяга, що слідував за маршрутом ст. Кривий Ріг — ст. Нижньодніпровськ-Вузол і складався з 57 вагонів, зійшли з колії.

Внаслідок інциденту було пошкоджено залізничну колію та електричну опору, 4 вагони, які перевозили клінкер, перекинулися, а також виникла затримка руху пасажирських потягів в обох напрямках з моменту виникнення аварії.

Повідомляється, що загиблих та постраждалих внаслідок аварії немає.

О 7:10 аварійні бригади РЕС відновили електропостачання на аварійній ділянці, а рух залізничного транспорту по першій колії було відновлено 7:30.

"Тривають роботи по очищенню аварійної ділянки від пошкоджених елементів та відновленню залізничного полотна", - додали в ДСНС.

Як повідомляв "Апостроф", "Укрзалізниця" планує запустити швидкісні поїзди на трьох напрямках, які мчатимуть на швидкості 350 км на годину.