RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Погрожував і вимагав гроші: на Донбасі затримали військовослужбовця, фото

В Донецькій області правоохоронці викрили військовослужбовця, який вимагав гроші у місцевого жителя і погрожував скоїти стосовно нього насильство. Військового затримали під час отримання ним частини суми, яку він вимагав.

Про це повідомили в прес-службі Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил у Facebook.

У Краматорську 16 квітня правоохоронці в ході досудового розслідування кримінального провадження за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 189 КК України, затримали військовослужбовця однієї з військових частин, який, погрожуючи громадянину, з метою власного збагачення, вимагав у нього грошові кошти у сумі 3 тисячі доларів США.

"З метою конспірації своїх злочинних дій військовослужбовець висунув вимогу про передачу грошових коштів шляхом переказу на його картковий рахунок. Після одержання частини грошових коштів у сумі 31 840 грн правоохоронці припинили злочинні дії військовослужбовця", - йдеться в повідомленні.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні вимагання та взяли під варту.

Як повідомляв "Апостроф", прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" затримали під час проведення процедур контролю пасажирів авіарейсу громадянина Росії, який дуже хотів потрапити в Україну і навіть пропонував за це хабар.