RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Під Запоріжжям неадекват влаштував "шоу" посеред вулиці і напав на поліцейського: відео

У понеділок, 19 квітня, в смт Новомиколаївка Запорізької області, неадекватний чоловік матюкався, бігав по площі біля супермаркету, а потім і зовсім впав у бруд і напав на поліцейського, який спостерігав за його діями.

Про це пише "Zабор".

За словами очевидців, чоловік укладав тротуарну плитку, а потім з незрозумілих причин він почав поводитися неадекватно - бігати колами, матюкатися, а потім роздягнувся до трусів і імітував статевий акт з дорожнім конусом. В один момент він навіть зняв труси, після чого впав на тротуар і вивалявся в грязі.

За його діями спостерігав поліцейський, який зробив йому зауваження. У відповідь чоловік кинув у нього куртку, а потім ударом збив його з ніг. Після цього за ним почалася погоня. Чоловіка вдалося наздогнати.

Обережно, в відео присутня ненормативна лексика!


У прес-службі обласного управління поліції повідомили, що чоловік психічно не здоровий. За фактом події керівництвом обласної поліції призначено проведення службового розслідування, у зв'язку з непрофесійними діями поліцейських.

Як повідомляв "Апостроф", недавно в Києві поліцейські затримали чоловіка, який в нетверезому вигляді вирішив вигуляти двох пітонів - неадекват обмотався ними, як шарфом, і в такому вигляді лякав киян.