RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Купалися в фонтані і влаштували жорстку бійку: в Запоріжжі випускники «відсвяткували» останній дзвоник - відео

У четвер, 27 травня, напередодні свята останнього дзвоника в місті Запоріжжі двоє випускників влаштували бійку біля фонтану з перехожим, який попросив закурити.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Рідне Запоріжжя".

Як сказано в повідомленні, інцидент стався, коли молоді люди вирішили скупатися у фонтані, щоб відзначити закінчення школи. До них підійшов чоловік, який попросив закурити, а коли йому відмовили почав бризкати на хлопців водою з фонтану.

"Далі заміс, кровяка, копи. У підсумку випускник поїхав на райвідділ, а потерпілий на лікарню", - сказано в підписі до опублікованого відео.


Факт бійки у п'ятницю, 28 травня, підтвердили в прес-службі Нацполіції, повідомивши, що на батьків двох неповнолітніх правопорушників було складено кілька протоколів: за ч.1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) і за ч.1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді).

Як повідомляв "Апостроф", раніше В Києві на вулиці Ревуцького сталася масова бійка зі стріляниною в нічному клубі "Культ".