RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Резонансна ДТП у Полтавській області: бізнесмен збив на смерть на "зебрі" літню жінку

У Кременчуці водій на Toyota Land Cruiser 200 збив 66-річну місцеву мешканку - врятувати її не вдалося.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України у Полтавській області.

Трагедія сталася 14 листопада, близько 18:30, на перехресті вулиць Сумської та Горького. 47-річний водій позашляховика здійснивнаїзд на жінку-пішохода, 1955 року народження.

Фото: ГУНП України у Полтавській області

Фото: ГУНП України у Полтавській області

Потерпілу доправили до лікарні, проте зусилля лікарів виявилися марними - жінку врятувати не вдалося, ближче до 23-ї години вона померла. Загиблою виявилася уродженка Кременчука Наталія Голишева.

Фото: FB Наталія Голишева

За даними медекспертизи, водій був тверезим - проти нього відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого) КК України. Покарання передбачає позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Водночас стало відоме ім'я винуватця ДТП – ним виявився місцевий бізнесмен Володимир Вязовський. Як повідомляє "Обозреватель", він має бізнес одразу в кількох регіонах України - також він є директором приватного підприємства "Техмаш", статутний фонд якого становить 7 млн гривень.

Крім того, виявилося, що він не вперше перебуває у полі зору правоохоронних органів – навесні цього року мешканка Кременчука Ольга Плохотниченко звинуватила його у домашньому насильстві. За її словами, після розлучення Володимир залишив їй з дітьми свій будинок, але постійно знущався з них.

На підтвердження своїх слів Ольга опублікувала на своїй сторінці у Instagram відео. На кадрах видно, як у спальню вривається чоловік, хапає жінку за волосся і тягне до іншої кімнати. У цей момент у спальні були маленькі діти – вони кричали і благали батька не чіпати їхню маму.

Обережно! Відео містить сцену насильства!

Після розголосу у ЗМІ проти Володимира було відкрито кримінальне провадження за статтею 126-1 (домашнє насильство) КК України, проте потім він зник. Якийсь час він офіційно був у розшуку як людина, що ховається від органів досудового розслідування. Але потім його зняли з розшуку, наразі справа перебуває в суді.

Також зазначається, що після смертельної ДТП фігуранта не було затримано і він вже намагається вплинути на хід слідства з метою уникнути відповідальності.

Раніше ми повідомляли про ДТП у Києві за участю скандального художника Сергія Пояркова – є постраждалі.