RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Підполковник, спортсмен та "інтелігент": фото нових "вантажів 200" у російських окупантів

Станом на ранок 13 квітня, українські захисники ліквідували вже близько 19 800 російських військових, які прийшли в нашу країну вбивати та грабувати. У мережі розповіли про трьох із них.

Про це повідомляє Twitter Necro Mancer.

Так, в Україні загинув командир танкового батальйону підполковник Мірас Башаков. Як йдеться у його некролозі, він "охороняв національну безпеку Росії". Чому він це робив, вбиваючи українців, не уточнюється.

Також ліквідовано в Україні окупанта Руслан Бесаєва, він був успішним спортсменом, але навіщось приїхав вбивати українців, за що й заплатив своїм життям.

"Один з найкращих бійців-рукопашників Півночі та Півдня Осетії, співробітник МО РПО Руслан Бесаєв поїхав на СВО в Україну і в її ході успішно денацифікувався", - пише автор публікації.

Віддав своє життя за кровожерливі ідеї російської влади й 26-річний Олександр Фролов. Він народився в сім'ї військового і пішов стопами батька. Його називають інтелігентною людиною з уродженим "почуттям справедливості". Проте воно не втримало його від участі у війні проти України, де росіяни вбивають дітей, ґвалтують жінок і як трофеї "захоплюють" унітази та пральні машини.

Як повідомляв "Апостроф", 9 квітня Збройні Сили України ліквідували командира одного з російських батальйонів Дениса Ягідарова.