RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Виносив тіло на руках з "пекла": у боях з рашистами на очах батька помер син

У боях за Україну загинув черговий герой-доброволець Дмитро Стасовський - його тіло на руках із "пекла" виносив батько, який воював разом з ним в одному батальйоні.

Сумну історію розповів на своїй Facebook-сторінці журналіст Юрій Бутусов.

"Батько та син добровольцями пішли на війну. Воювали разом. Багато боїв пройшли разом. А вчора син загинув у бою. І батько пішов у пекло, і особисто виніс тіло сина з-під обстрілу. І він сидить зараз, дивиться на небо, а поруч з ним син і він не може заснути. Він згадує як ростив, як навчав, як воював поруч з сином. Вони вдвох. Але він вже один", - написав він.

Він зазначив, що Дмитро Стасовський воював разом з батьком в одному батальйоні 93-ї механізованої бригади і загинув у середу, 13 липня.

"Ми не зупинимось, але кожну мить перед очима стоїть ціна нашої перемоги. Скільки світів згасає з кожною смертю. Це буде велика перемога, але вбите щастя вона не поверне. Нам треба кожен день думати та робити щось у наших силах щоб зменшити втрати", - резюмував журналіст.

Раніше ми писали, що український журналіст Юрій Бутусов, який раніше розповів про загальний стан справ у Сєвєродонецьку, наразі показав відео вуличних боїв у місті.