RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Мчав 200 км/год: на Житомирщині нардеп потрапив у серйозну ДТП

Народний депутат України від фракції "Слуга народу" Олексій Красов потрапив у ДТП на Житомирщині.

Про це пише видання "Українська правда".

Поінформовані джерела повідомили журналістам, що ДТП за участю Олексія Красова сталася у районі населеного пункту Броніки Житомирської області.

Один з інсайдерів стверджує, що "слуга народу" рухався трасою зі швидкістю близько 200 кілометрів на годину. Внаслідок ДТП на Житомирщині Олексій Красов пошкодив руку та ніс.

Прес-служба політсили "Слуга народу" підтвердила журналістам інформацію про аварію за участю народного депутата та заявила, що парламентарій відмовився від госпіталізації. За попередніми даними, інших постраждалих внаслідок ДТП немає.

"Транспортна пригода справді мала місце. У депутата зламана рука, але від госпіталізації він відмовився. Якщо були порушення з боку нашого колеги, то він обов'язково відповідатиме", - йдеться у відповіді прес-служби "Слуги народу".

Це не перший нардеп від президентської фракції, який потрапляє в ДТП. У 2021 році "прославився" парламентарій від "Слуги народу" Олександр Трухін. У своєму матеріалі "Апостроф" розповідав, чому керівництво країни може покривати нардепа, який намагався втекти з місця ДТП під Києвом.

Також ми повідомляли, що нардеп від "Слуги народу" Микола Задорожній спровокував ДТП під Києвом, внаслідок якого парламентарій та інший водій отримали невеликі травми.