RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Російський пропагандист мало не став навідником для ЗСУ: відео

Російський пропагандист ВДТРК Олександр Сладков зняв відео, на якому Збройні Сили України перехопили у окупантів квадрокоптер MAVIC, за чим рашисти просто спостерігають і нічого з цим не можуть зробити. Також своїм відео він майже здав позицію своїх, як це було з базою ПВК "Вагнер" у Попасній.

Відповідне відео пропагандист виклав на своєму Telegram-каналі.

Зйомки велися, ймовірно, під час візиту до диверсійно-штурмової групи російських неонацистів "Русич" - на кадрах можна побачити одного з її членів - Олексія Мільчакова.

"І нехай у нас фахівці РЕБ ЗСУ викрали квадрик, ми не сумуємо. Досвід протистояння в небі, з радіоелектронною боротьбою противника нам теж потрібен", - написав Сладков.

Обережно! Є ненормативна лексика!

Раніше ми писали, Олександр Сладков осоромився, розповідаючи про трофейну польську зброю - він заявив, що американці написали інструкцію латинськими літерами українською мовою.

Нагадаємо, також Сладков на смерть збив людину на окупованій Росією території на броньованому автомобілі. Тепер росЗМІ активно видаляють новини в мережі про урочисто переданий броньовик журналісту.