RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Ворог спробував прорватися на двох напрямках, всі штурми відбито: зведення Генштабу і карти

За минулу добу на фронті відбулось 78 бойових зіткнень, з яких понад 30 атак було лише на Новопавлівському напрямку. За 3 березня ворог завдав 7 ракетних та 50 авіаційних ударів, здійснив 112 обстрілів з РСЗВ по українських позиціях та населених пунктах. Загальна кількість населених пунктів, що опинилась під ворожим вогнем, сягнула 80.

Про це інформує Генеральний штаб ЗСУ в своєму Facebook.

Читайте також: "Захопити складно, але є два фактори": експерт про бої за Часів Яр

В зоні відповідальності ОСУВ "Північ" на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп’янському напрямку ворог здійснив 11 атак в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка Харківської області, безуспішно намагаючись покращити своє тактичне положення.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 5 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, Терни та Верхньокам'янське Донецької області.

На Бахмутському напрямку силами оборони відбито 5 атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське та Андріївка Донецької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 20 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське, Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де ворог, більше 30 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог здійснив 3 безуспішні атаки в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій. Противник наступальних (штурмових) дій не вів.

Українські військові продовжують знищувати ворога, завдаючи втрат в живій силі та техніці. Лише за минулу добу авіація сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу противника.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що Україна вже використовує бомби AASM Hammer.

  • Вас також може зацікавити:

Україна отримає 800 тисяч снарядів від Чехії: коли це станеться

Ситуація надзвичайно важка: що зараз відбувається на Бахмутському напрямку

Аналогів у ворога немає: військовий розповів про війну дронів на Бахмутському напрямку