RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Росіяни пруть з торецького напрямку на Часів Яр, а з Горлівки - на Нью-Йорк

Російські окупанти не залишають спроб захопити Часів Яр. Тепер вони почали штурмувати місто з торецького напрямку. Також ворог кидає сили на Шуми та Нью-Йорк з боку Горлівки.

Про це заявив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин, передає "Інтерфакс-Україна".

"Останній тиждень ворожі штурми відбуваються постійно. Йдуть і механізовані штурми в лоб Часового Яру, також і невеликими групами до п’яти осіб намагаються прориватися в мікрорайони Новий, Канал. Уже кілька днів противник пішов з іншого напрямку, з Торецького, на Часів Яр. Загарбники пруть із боку Горлівки на Шуми, Нью-Йорк", - зазначив військовий.

Росіяни постійно атакують українські позиції у районі Часового Яру за підтримки авіації. Наразі бої досі тривають. Сили оборони тримають ситуацію під контролем, посилюючі позиції на деяких напрямках.

Волошин зазначив, що за добу у районі Часового Яру знищили один РСЗВ "Град", ліквідували 255 окупантів, 397 російських військових було поранено.

Як повідомляв "Апостроф", у районі Часового Яру росіяни використовують тактику тотального знищення міста всіма засобами та видами озброєнь, не зважаючи на втрати серед військових та цивільних осіб.