RU  UA  EN

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

30 вересня

Всі новини

Очільник Львівської ОВА втратив сина

У очільника Львівської ОВА Максима Козицького на 19 році життя помер син Зіновій.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Відійшов у вічність внаслідок важкої хвороби мій син Зіновій. Він горів життям і мріями, а ми – жили ним! Немає ні слів, ні спокою, лише горе, що розриває серце", - написав Козицький.

Він повідомив, що парастас відбудеться сьогодні о 19:00 у Львові у Храмі Святої Трійці на вулиці Тершаковців, 11а. Похорон відбудеться там же 25 липня о 14:00.

"Щиро співчуваю голові військової адміністрації та всій родині Козицьких з приводу смерті сина Зіновія. Найважча втрата — це втрата дитини. Сил вам пережити це горе. Світла Пам’ять", - написав мер Львова Андрій Садовий.

Зіновій навчався в Українському католицькому університеті на програмі "Культурологія".

"Невдовзі після вступу в УКУ у Зіновія виявили онкологію, батьки, друзі, медики відчайдушно боролися за життя хлопця. Та на жаль, хвороба перемогла… Попри страшний діагноз, Зіновій боровся до останнього – вчився, проходив лікування, не втрачав віри. Викладачі згадують Зіновія, як світлу та сильну людину, він дуже мужньо переносив страждання. Спільнота Українського католицького університету єднається з болем втрати родини і висловлює щирі співчуття панові Максиму, його дружині Оксані, їхній донечці Софії, дідусеві пану Зіновію", - йдеться у повідомленні пресслужби університету.