RU  UA  EN

Понеділок, 16 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

16 вересня

Всі новини

Росія атакувала Харків та область: в ДСНС показали наслідки

У суботу, 7 вересня, Росія атакувала керованими авіабомбами Харків та область. У Малій Данилівці попередньо відомо про 5 постраждалих та десяток пошкоджених осель. У Харкові фіксували загоряння на території приватного підприємства.

Матеріал підготував "Апостроф".

Харківський міський голова Ігор Терехов о 15:59 написав, що у місті було гучно. Пізніше повідомив, що удар прийшовся по Індустріальному та Салтівському районах: "На місці одного з прильотів пожежа. Інформація щодо постраждалих на цю хвилину не надходила. На місці працюють усі відповідні служби".

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив, що удар прийшовся по садовому товариству в Індустріальному районі міста. Ще один удар - по приватному сектору у Малій Данилівці. Там фіксували гостру реакцію на стрес у 44-річної жінки.

В ДСНС України уточнили дані про атаку по Харкову та області. Зауважують, що росіяни атакували Харків та область керованими авіабомбами.

У селищі Мала Данилівка горів житловий будинок на площі 150 м кв. Також зруйновано 1 житловий будинок, ще понад 10 осель пошкоджено. Постраждало, за попередніми даними, 5 людей.

У Салтівському районі Харкова на території приватного підприємства горіла складська будівля на площі 50 м кв. та трава на площі 250 м кв. Пошкоджено 8 легкових автомобілів. А в Індустріальному районі фіксували загоряння трави на площі 200 м кв.

Нагадаємо, в неділю, 1 вересня, російські терористичні війська завдали близько 10 ракетних ударів по Харкову. Було відомо про понад 40 постраждалих.