RU  UA  EN

Вівторок, 17 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Суспільство

Новини

17 вересня

Всі новини

Росія обстріляла Дніпропетровщину: відомо про загиблого та постраждалих

У середу, 11 вересня, Росія завдала удару по Кам'янському району Дніпропетровської області. Станом на зараз відомо про одного загиблого та постраждалих, одну людину госпіталізували з опіками.

Про це повідомляє очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

В Telegram він написав, що у Кам’янському районі фіксували вибух: "Прошу – до відбою нічого не викладаємо. Інформаційна тиша".

За повідомленнями очільника ОВА, у Кам'янському районі попередньо відомо про одного загиблого та постраждалих: "Не минулося і без постраждалих". Зокрема він зауважив:

"Станом на зараз відомо про потерпілого з опіками. Його госпіталізували – надають всю необхідну медичну допомогу. Лікарі оцінюють стан постраждалого як середній".

Лисак також вказав, що загиблим від російського удару виявився 38-річний чоловік.

Блогер та політичний оглядач Андрій Смолій також зауважував, що після вибуху в одному з районів області було видно сильне задимлення.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як вночі 10 вересня Росія вчергове атакувала Україну, застосувавши для цього 48 засобів повітряного нападу, серед яких були ударні безпілотники "Shahed", балістична та протирадіолокаційна ракети. Ліквідувати вдалося 38 ударних БпЛА.