RU  UA  EN

Четвер, 3 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 45.10
НБУ:USD  40.90
Суспільство

Новини

3 жовтня

Всі новини

Український генерал спрогнозував серію операцій на території Росії

Українські Сили оборони можуть здійснити повторні прориви кордону Російської Федерації.

Про це в етері телеканалу FREEДОМ розповів генерал армії України, колишній голова СБУ Микола Маломуж.

Він прогнозує нові спроби прориву ще й на тлі того, що ворог провалив свої наміри витіснити українські війська з Курської області

"Провели ще додаткові удари в низці секторів Курської області, де ворог не очікує. Замикаємо частину саме представників збройних сил ворога. Третій удар. Ми заходили на кордони з Курською областю. Тактичний успіх невеликий, але це ще відволікання сил і засобів", – повідомляє Маломуж.

Він вважає, що продовження курської операції може свідчити про те, що українські оборонці спробують завдати ударів ще у кількох точках прикордоння.

"Я вважаю, що ми будемо тримати цю буферну зону, не даючи можливості ефективно наступати, будемо відтягувати резерви. Тому що це не просто одна операція. Це буде серія операцій, які будуть проводити ефективні дії як на території Росії, а в перспективі на території, яка окупована ворогом", – прогнозує Маломуж.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" вже писав, як підрозділи 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗСУ прорвали одну з ділянок російського кордону.