RU  UA  EN

Неділя, 13 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.60
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

13 жовтня

Всі новини

Росія атакувала Україну вночі 68 «шахедами»

У ніч на неділю, 13 жовтня, російські терористичні війська влаштували чергову ракетно-дронову атаку по території України. В результаті роботи підрозділів протиповітряної оборони ЗСУ було збито 31 "шахед", ще 36 російських БПЛА приземлили внаслідок роботи засобів радіоелектронної боротьби.

Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Повітряних сил ЗСУ.

Вночі ворог задав удару по Полтавщині та Одещині двома балістичними ракетами Іскандер-М із Курської області РФ та тимчасово окупованої території Криму, двома керованими авіаційними ракетами Х-59 по Чернігівщині та Сумщині із повітряного простору Курської області, а також запустив 68 ударних БпЛА.

До відбиття нападу залучались зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

"В результаті протиповітряного бою збито 31 ворожий БпЛА в Київській, Полтавській, Чернігівській, Сумській та Черкаській областях. 36 російських безпілотників локаційно втрачено у різних регіонах України, імовірно внаслідок активної протидії РЕБ. Інформація уточнюється", - повідомили в Повітряних силах.

Наразі один ворожий БпЛА – в повітрі.

"Бойова робота триває", - додали в Повітряних силах.

Нагадаємо, у DeepState зафіксували територіальний успіх ЗСУ на Донеччині - Сили оборони України відновили положення біля Новогродівки.