RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Гороскоп на 4 березня: Близнюкам не можна довіряти незнайомцям, а Раки будуть конфліктні

Що вас чекає 4 марта? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто бути економніше, кому посміхається Фортуна, а хто зможе закінчити давні плани.

Овен

У цей день зірки радять Овнам проявити стриманість у фінансовій сфері. Сьогодні високий шанс збитків і необдуманих витрат. Підвищена неуважність в цей день може привести навіть до обману, так що наберіться терпіння і не ризикуйте там, де в цьому немає потреби.

Телець

Сьогодні Тельцям буде посміхатися Фортуна не тільки в діловій сфері, а й на особистому фронті. Але не думайте, що це випадковість - сьогоднішнє везіння буде наслідком ваших попередніх напрацювань і своєрідною нагородою за вкладені час і сили.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам варто бути напоготові і тримати ніс за вітром. Послабивши увагу ви ризикуєте стати жертвою обману або неприємних обставин. Зірки рекомендують в цей день ретельно стежити за тим, що відбувається і не довіряти випадковим зустрічним.

Рак

Раки сьогодні будуть налаштовані безкомпромісно і жорстко. Оточуючі, як і ваш настрій, будуть штовхати вас до конфлікту. Тому краще бути якомога більш дипломатичним, гнучким і розважливим, щоб провести цей день без моральних і фізичних травм.

Лев

Вашої мотивації та цілеспрямованості сьогодні можна тільки позаздрити. Ваші змагальні та лідерські якості зіграють вам на руку в питаннях бізнесу, кар'єри та особистого життя.

Діва

Сьогоднішня активність і завзятість допоможуть Дівам у всіх справах. Ваша організованість буде на висоті і допоможе виконати поставлені завдання з максимальною сумлінністю і ретельністю.

Терези

Зірки обіцяють Терезам бути в центрі уваги оточуючих. Ваші ораторські якості і дар переконання допоможуть вам у ваших справах і просуванні проектів. Ваші ідеї зустрінуть підтримку, а люди будуть зацікавлені у вашій думці.

Скорпіон

Скорпіонам варто зайнятися справами поточними і тими, які ви відкладали і не встигали. Підвищена пильність і педантичність дозволять продуктивно вирішити багато господарських та побутових питань. А ось глобальні завдання краще тимчасово відкласти.

Стрілець

Сьогоднішній день варто присвятити творчості, спілкуванню, подорожам і почуттям. Ваша емоційна і творча енергія будуть притягувати оточуючих і дарувати вам приємні моменти і знайомства.

Козеріг

День обіцяє Козерогам успіх у діловій та фінансовій сферах життя. Плани, покупки, проекти - все це обіцяє бути вдалим і успішним в перспективі. Саме час почати рішуче втілювати задумані плани.

Водолій

У цей день Водолії можуть почати всерйоз реалізовувати свій життєвий і творчий потенціал. Цей час вкрай сприятливий для опрацювання планів, ваші починання обов'язково увінчаються успіхом.

Риби

День пройде для Риб під знаком душевної рівноваги. Всі справи вдаватимуться легко і без надзусиль. Стан гармонії подарує перевага в справах і спілкуванні з оточуючими, так що день обіцяє бути не тільки приємним, але і корисним.

На The Лайм також читають:

Як на похоронах: дочка Полякової відзначила день народження в дивному стилі

Вухо зараз лопне: Лобода злякала фанатів величезними сережками

На сцену у білизні: Лорак розкритикували за відвертий наряд

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.