RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 9 березня: конфлікти у Львів і невпевненість у Терезів

Сьогодні - 4 місячний день, час імпульсивний і нестабільний. Що вас чекає 9 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто бути обережним, хто може не переживати про проблеми і відпочити, а кому потрібно уважно стежити за справами.

Овен

Зірки обіцяють Овнам досить спокійний і розмірений день, гарний для накопичення сил. Але також попереджають про можливе втручання зовнішніх сил, здатних перевернути все догори дном і додати нотку хаосу в ваш розпорядок. Якщо так трапиться, не лякайтеся - ви будете в силах з усім впоратися.

Тілець

Сьогоднішній день для Тільців пройде під знаком непередбачуваності. Вас може чекати буквально що завгодно. Щоб звести до мінімуму неприємності зірки радять зосередитися на поточних справах, проявити послідовність і організованість.

Близнюки

У цей день зірки наділять уяву Близнюків величезною силою. Сміливо йдіть за нею по сторінках улюблених книг, фільмів, або просто летіть у мрії. Сьогоднішній день не вимагає від вас вирішення повсякденних завдань. Так що дозвольте вашій свідомості відпочити, розслабитися і зарядитися позитивною енергією.

Рак

Якщо Раки хочуть, щоб сьогоднішні справи і питання вирішилися гладко і швидко, в цей день їм слід покладатися тільки на себе. Причому у всіх сферах своєї діяльності, тому що ймовірність того, що оточуючі можуть вас підвести, сьогодні вкрай велика.

Лев

У цей день Леви можуть стати подразником і об'єктом нападок з боку близьких і оточуючих. Ваша енергетика буде провокувати інших на конфлікти. Варто спробувати побути на самоті, так як інакше вашим кривдникам може міцно дістатися, що може позначитися в подальшому на ваших відносинах.

Діва

Хороший день, щоб проявити ваші лідерські якості, цілеспрямованість та енергійність. Зірки радять вам сконцентруватися на великих і важливих справах, адже сьогодні вашої енергії вистачить на все.

Терези

В цей день вам буде не вистачати впевненості в собі. Внутрішні коливання будуть заважати ухваленню правильних рішень, а при необхідності швидких дій ймовірність необдуманого кроку або прострації вкрай велика. Зірки радять вам зберігати спокій і відкласти відповідальні питання на потім.

Скорпіон

Скорпіонам варто сконцентруватися на собі і мінімізувати контакти з оточуючими. Сьогодні ваші одкровення можуть зіграти на руку заздрісникам. Якщо ви щось запланували і від цього довелося відмовитися в силу обставин - змиріться і не переживайте. Поступившись сьогодні, ви знайдете щось завтра.

Стрілець

День пройде для Стрільців спокійно. Можливо з'явиться бажання поділитися з кимось хорошим настроєм. В такому випадку проявіть свою турботу до близьких, допоможіть порадою або справою. Добрі справи сьогодні піднімуть вас як у власних очах, так і в очах оточуючих.

Козеріг

Варто проявити пильність і при потребі - твердість і характер. Сьогодні великий шанс маніпуляцій і підвищених запитів ззовні, потік яких може змусити вас розгубитися і втратити ініціативу.

Водолій

Водоліям потрібно як слід відпочити. Хоч ваша внутрішня енергія і буде вас схиляти до бурхливої діяльності, краще її направити на якийсь активне дозвілля. Інакше стан неуважності може внести безлад навіть в звичайні завдання.

Риби

День для Риб буде насичений приємною атмосферою. Доброю ідеєю буде віддалитися від мирської суєти і присвятити якомога більше часу собі і тому, що радує. Сьогодні не варто приєднуватися до якихось масових заходів - це може принести внутрішній дискомфорт.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.