RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: службові романи у Стрільців і тягар минулого у Близнюків

Багатьом знакам зараз варто бути обережними, особливо в фінансових і любовних справах. Хочете знати, що вас чекає 27 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому буде складніше всіх на роботі, хто зможе подолати труднощі, а у кого можливий службовий роман.

Овен

Ви легко ладите з людьми, це допоможе вам у робочій сфері. Але також увагу з боку оточуючих може спровокувати службовий роман. Подумайте двічі перед тим, як зануритися в нову романтичну пригоду.

Тілець

Можливі грошові надходження, також велика ймовірність приємних подарунків. Вам буде легко спілкуватися навіть з тими, хто раніше був вам неприємний. Але будьте обережні, люди можуть намагатися завоювати вашу довіру в корисливих цілях.

Близнюки

Ви будете багато роздумувати про минуле. З одного боку, це допоможе вам проаналізувати свої помилки. З іншого, не варто занурюватися в спогади занадто глибоко, так як це може позначитися на вашій емоційній рівновазі. Живіть сьогоднішнім днем.

Рак

Багато хто може не виправдати ваших очікувань. У Раків може скластися враження, що вони взагалі ні на кого не можуть розраховувати. Звичайно ж, це не зовсім так. Знайдеться той, хто зможе повернути вам віру в доброту і щирість.

Лев

Якщо хочете домогтися успіху, потрібно попрацювати. Не слухайте тих, хто намагається збити вас зі шляху. Успіх приходить тільки до тих, хто до нього прагне. Ваші ідеї втіляться в реальність тільки в тому випадку, якщо ви не дасте собі шансу все кинути.

Діва

Всі навколо кудись поспішають і це дуже сильно вас відволікає. Навколишні можуть почати вас дратувати, але зриватися на них не варто. Доводьте свою правоту спокійно, без зайвих емоцій. Так ви збережете і свої нерви, і хороші відносини з людьми.

Терези

Не виключені приємні сюрпризи. Також ви можете сміливо братися за справи, які давно запланували. Якщо будете аналізувати все, що відбувається і не робити поспішних висновків, досягнете успіху. Також ви зможете подолати багато перешкод.

Скорпіон

На роботі вам буде досить важко. Все буде немов валитися з рук, начальство може здаватися вам занадто різким, колеги почнуть дратувати. Якщо захочеться все кинути, подумайте двічі. Емоції вщухнуть, а прийняті рішення вже не вийде обнулити.

Стрілець

Навіть якщо вам дуже хочеться почати роман на роботі, не піддавайтеся спокусі. Робоче і особисте - речі важко сумісні. Не приймайте поспішних рішень. Якщо ваші почуття досить сильні, вони почекають моменту, коли можна буде їх випустити.

Козеріг

Подій буде мало, а ось ідей - багато. Записуйте свої думки і плани, щоб повернутися до них у майбутньому. Також варто бути обережними, негативні хвилі можуть принести вам застуду або сварку з кимось, хто для вас дорогий.

Водолій

Ви впораєтеся відразу з декількома завданнями, які раніше запланували. Водолії і самі будуть здивовані тому, як швидко все вийде. У дуже короткий термін ви успішно розберетеся з великою кількістю завдань. Можливо, в цьому вам допоможе хтось із знайомих жінок.

Риби

Наберіться терпіння і постарайтеся тримати свою думку при собі. Конфлікти зараз особливо ймовірні, не провокуйте їх. Ви можете розлютитись через будь-яку дрібницю, тому постарайтеся дистанціюватися від неприємних справ і людей.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.