RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Гороскоп на завтра: фінансові втрати у Овнів і зустрічі з минулими партнерами у Козерогів

Попереду непростий час фінансових труднощів і несподіваних непорозумінь. Хочете знати, що вас чекає 29 березня? Хочете знати, що вас чекає 28 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно стежити за своїми емоціями, у кого можуть пропасти гроші, а хто отримає раптові відповіді.

Овен

У Овнів вірогідні фінансові втрати. Вони навіть можуть виявитися вельми серйозними. Також не виключені розбіжності з керівництвом, вам може захотітися змінити роботу, щоб припинити конфлікти. Не дійте імпульсно.

Тілець

Можливі труднощі і непорозуміння. Щоб вирішити проблеми, що накопичилися, вам потрібно діяти нестандартно. Уважно стежте за реакцією оточуючих, занадто несподіване поведінку може їх від вас відштовхнути.

Близнюки

Вас буде сильно тягнути до творчості, у всіх сферах. Навіть прибирання ви захочете зробити якось незвично, по-новому. Постарайтеся урізноманітнити інтимне життя, це допоможе виплеснути велику кількість емоцій і отримати заряд ендорфіну.

Рак

Не відволікайтеся від запланованих завдань. Вам хочеться закінчити кілька справ відразу, але навряд чи це вийде. Тому займайтеся всім поступово і без поспіху. Краще зробити все якісно, але повільно, ніж навпаки.

Лев

День не несе особливих сюрпризів, тому просто спокійно пливіть за течією. Займайтеся звичними справами, нікуди не поспішайте. Все буде йти зі своєю швидкістю, без зайвих емоційних стрибків. Позитивні хвилі зараз навколо вас.

Діва

Краще вам поки утриматися від зайвого спілкування, особливо з тими, хто вам і в хорошому настрої не дуже приємний. Вам буде важко говорити спокійно, коли люди будуть не погоджуватися з вашою точкою зору. Завзятість може завести вас в глухий кут.

Терези

Велика ймовірність міжнародних знайомств. Вам буде цікаво з новими людьми, а вони у відповідь будуть до вас дуже відкрито розташовані. Справи нарешті почнуть закінчуватися і у вас з'явиться шанс просто відпочити і провести час в своє задоволення.

Скорпіон

Несподівані новини зіб'ють вас з пантелику. Але незабаром стане ясно, що ця інформація для вас вкрай корисна, вона допоможе зробити правильний вибір. При прийнятті рішень не покладайтеся на інтуїцію, дійте з холодним розумом.

Стрілець

Вам може стати нудно, але зате не передбачається ніяких неприємних сюпризів. Не шукайте в цьому дні ніяких новинок, все буде по-старому. Вітер змін зараз обходить Стрільців по широкому радіусу. І, повірте, це зовсім не погано.

Козеріг

Давні партнери можуть раптово про себе нагадати. Уникайте розмов і зустрічей, які можуть вас травмувати. Бережіть свої нерви, ніхто вам їх не відновить. Якщо не хочете чогось робити, скажіть про це відразу і прямо.

Водолій

Ви контролюєте свої емоції. Це прекрасно, адже ви довго до цього йшли. Ваш емоційний фон нарешті почав по-справжньому вирівнюватися. Ймовірно підвищення якихось навичок або підйом по кар'єрних сходах.

Риби

Невдачі можуть здатися страшними, але незабаром ви зрозумієте, що вони не так вже й страшні. Сприймайте їх як корисний життєвий досвід. З того, що відбувається ви зможете винести чимало цінних уроків, які допоможуть вам в майбутньому.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.