RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Тельцям варто взяти вихідний, а Терези будуть лінуватися

У першій половині дня варто постаратися уникнути громадського транспорту, а до вечора краще піддатися романтичним поривам. Хочете знати, що вас чекає 5 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно порадувати себе, хто буде привертати увагу, а хто буде вести себе легковажно.

Овен

Вам варто порадувати себе, навіть якщо вам здається, що на це немає ні часу, ні ресурсів. Купіть собі щось новеньке, з'їжте улюблену їжу, поспіть на годину довше. Зробіть все можливе, щоб змусити себе посміхнутися і відволіктися від проблем.

Тілець

Зараз не найкращий час для переговорів. Намагаючись настояти на своєму ви тільки ще сильніше роздратовані і можете запросто втратити авторитет. Краще відкладіть важливі справи і займіться чимось простішим. Або взагалі візьміть вихідний.

Близнюки

Близнюки будуть товариські і привабливі, сміливо влаштовуйте будь які зустрічі, вони пройдуть гладко і приємно. Зараз люди особливо уважно вас слухають, це можна використовувати, щоб завершити давні проекти. Але не будьте занадто наполегливі.

Рак

Ви можете сміливо вкладати гроші в проекти, які вважаєте вірними. І не важливо, буде це розширення фірми або ремонт в кухні. Всі витрачені кошти повернутися і окупляться. Але не чекайте, що зможете вирішити всі питання фінансами.

Лев

Ви будете активно привертати увагу до власної персони. І не завжди усвідомлено. Ваше підсвідомість вимагатиме активної реакції публіки, хоч ви і самі можете цього не помітити. Не дивуйтеся, якщо раптом самі собі здастеся трохи божевільними.

Діва

Не варто ставитися до всього настільки серйозно. Ваше бажання все контролювати не завжди дає позитивний результат, іноді краще дати подіям розвиватися самостійно. Спробуйте відволіктися, якщо не можете тримати себе в руках.

Терези

Ви будете втрачати інтерес до справ. Через занадто хороший стан речей вам не буде хотітися нікуди рухатися. Простіше кажучи, ви будете дуже сильно лінуватися. Дозвольте собі трохи повалятися, але після повертайтеся до завдань. Інакше все пропустите.

Скорпіон

Ви будете надзвичайно миролюбні, тому всі назріваючі конфлікти зможете припинити ще в корені. Це допоможе не тільки вам самим, але і вашому оточенню. Якщо думаєте, що можете комусь допомогти своєю порадою, спробуйте. Але не наполягайте.

Стрілець

Ви занадто легковажні, зараз ви запросто можете піддатися імпульсу і накоїти дурниць. Варто уважно продумувати свої вчинки і слова, щоб пізніше ні про що не пошкодувати. Подумайте, що вами керує - розум або тяга до авантюр?

Козеріг

Ви можете наламати дров як на роботі, так і вдома. Варто двічі продумувати свої слова перед тим, як їх вимовити. Люди можуть бути образливі, не варто їх провокувати. Вам також потрібно задуматися про своє здоров'я, зверніть увагу на самопочуття.

Водолій

Вам доведеться самостійно приймати рішення і втілювати їх. Стандартні методи вам не годяться, це буде викликати нерозуміння у оточуючих. Але, незважаючи на неприйняття інших людей, ви досягнете видатних результатів. Тримайте курс.

Риби

Не лінуйтеся проводити тривалі бесіди. Так, самим все вирішити було б швидше, але з командою ви будете діяти куди більш ефективно. Пам'ятайте, що поодинці вкрай непросто дістатися до далеких цілей. Будьте мудрішими і більш розважливими.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.