RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 10 квітня: Леви будуть нав'язливі, а Стрільців чекають невдачі

День буде хорошим і вдалим для тих, хто не боїться ризикувати і різко міняти напрям руху. Хочете знати, що вас чекає 9 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто може приймати сміливі рішення, кому доведеться зануритися в рутину, а у кого вірогідні скандали.

Овен

Вам доведеться відмовитися від якихось планів. Задумані справи здійснити не вийде, або вийде, але не повністю. День буде немов йти наперекосяк, але до вечора ситуація налагодиться. Наберіться терпіння і не опускайте руки.

Тілець

Результат вашої праці буде скромніше, ніж вам хочеться. Але навіть невеликий успіх - все одно успіх. Не потрібно кидати розпочаті справи, пізніше вони будуть ставати все більш і більш прибутковими. Також це хороший день для зустрічі з друзями.

Близнюки

Вам варто стежити за своїми висловлюваннями. Ви легко можете образити когось, або навіть випадково зірватися на нецензурну лайку. Тримайте себе в руках, інакше втратите повагу в очах оточуючих. І відновити її буде непросто.

Рак

Гарний час для початку нових справ. Також варто урізноманітнити свій побут і роботу. Змініть ритм життя, переставте робочий стіл, змініть свій маршрут до офісу. Зробіть максимальну кількість невеликих незвичних справ. Це допоможе розвеселитися.

Лев

Ви можете бути нав'язливі і егоїстичні, особливо в стосунках з коханою людиною. Не потрібно давати волю своїм слабкостям, з цього нічого доброго не вийде. Також вам доведеться наодинці зайнятися роботою. Постарайтеся зробити все якісно.

Діва

Ваші гідності помічають і цінують оточуючі. Це привід трохи похвалити себе, але не починайте занадто вже пишатися. Нинішні успіхи - хороший старт, але це тільки початок. Попереду набагато більше цікавих завдань і нових труднощів.

Терези

Все буде йти рівно і гладко, але тільки в першій половині дня. До вечора емоційний фон почне розгойдуватися. Вас зможе вивести з себе будь-яка дрібниця, тому краще не плануйте на цей час нічого, пов'язаного зі спілкуванням.

Скорпіон

Вас чекає неприємне відкриття, але ви зможете поставитися до нього філософськи, як до нового досвіду і корисного уроку. Зберігайте життєрадісність, це допоможе подолати нові перешкоди. Приділіть час сім'ї, це буде приємно і корисно.

Стрілець

Вам не варто боятися великих невдач, але дрібні неприємності будуть переслідувати буквально на кожному кроці. Переступати через них безглуздо, краще постаратися знайти спосіб їх подолати. Це допоможе вам в майбутньому.

Козеріг

Вам захочеться чогось кардинально новенького, використовуйте це бажання, щоб урізноманітнити рутинну роботу і особисте життя. Ваш партнер оцінить оригінальність ваших думок, а колеги будуть в захваті від незвичайних робочих ідей.

Водолій

Це не найкращий час для прояву ініціативи. Ймовірно, вашим близьким потрібна буде ваша допомога, просто робіть те, про що вас просять. Але не хапайтеся за всі домашні справи одночасно. Прислухайтеся до себе і оточуючих, щоб уникнути конфлікту.

Риби

Вас чекають приємні новини від дорогих вам людей. Але ваші власні справи йтимуть далеко не так гладко. Вам варто проявити наполегливість і йти вперед до кінця. Навіть якщо буде здаватися, що попереду стіна, не відступайте і рухайтеся напролом.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.