RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Овнам доведеться діяти, а Стрільці будуть невпевнені в собі

У цей день дуже важливо виспатися і гарненько набратися сил, адже попереду нові дороги. Хочете знати, що вас чекає 28 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає непростий період, кому потрібно проявити ініціативу, а хто буде змушений займатися неприємними завданнями.

Овен

Овнам в цей період доведеться зібратися і діяти, всупереч своїм внутрішнім протиріччям. Цей час буде непростим, але не можна покладатися на випадок. Все, що далі піде, залежить тільки від вас і ваших рішень.

Телець

Представникам цього знака потрібно бути більш ініціативними. Плисти за течією - не найкращий варіант, якщо ви хочете вибитися зі звичного монотонного ритму. Беріться за цікаві завдання, не бійтеся труднощів. І не сидіти на місці.

Близнюки

Близнюків чекають завдання, за які зазвичай вони не стали б братися самостійно. Але, на жаль, поки не закінчаться ці справи, почати щось нове буде проблематично. Наберіться терпіння і подумайте, як можна швидко і якісно все завершити.

Рак

День буде спокійним і плідним. Ви багато встигнете, якщо не будете лінуватися. Також велика ймовірність вирішення якогось важливого для вас питання. Можливо, вдома або на роботі вам зроблять приємну пропозицію. Але не варто поспішати з висновками.

Лев

Вам зараз будь-які моря по коліно. Всі справи, за які будуть братися Леви, будуть немов закінчуватися самі. Більш того, результати вашої роботи приємно здивують і вас самих, і ваше оточення. Не відмовляйте в допомозі, якщо вас про неї попросять.

Діва

Несподівана новина може вас налякати. Але пізніше ви заспокоїтеся і зможете все ретельно обміркувати. Зміни будуть приємними, хоч і раптовими, тому не варто оцінювати їх занадто критично. Прислухайтеся до слів друзів.

Терези

Вас чекає нагадування про якісь нездійснені надії і мрії. Подібні думки можуть занурити вас в неприємний гнітюче стан. Якщо відчуєте, що настрій вас явно підводить, постарайтеся відволіктися і повернутися до справ пізніше.

Скорпіон

День буде непростим, але Скорпіонам буде не нудно. Ви будете гостро відчувати свою потрібність, тому всі завдання будуть даватися вас з азартом та інтересом. Не дозволяйте собі нудьгувати, інакше можете дуже швидко втратити активний настрій.

Стрілець

Стрільці можуть почати сумніватися у власних переконаннях. Вас можуть терзати думки про те, чи правильний шлях ви вибрали, чи займаєтеся тим, чим хочете. Проаналізуйте ситуацію і тоді зрозумієте, в який бік треба рухатися.

Козеріг

День буде легким і веселим. Ви запросто зможете домовитися з ким завгодно, всі завдання будуть даватися просто. Також вам може захотітися творчості і пригод, не стримуйте ці бажання. Натхнення криється в вас самих, знайдіть його.

Водолій

Існує ймовірність, що вам доведеться виправдовуватися за якісь свої вчинки. Хтось може сильно в вас розчаруватися. Якщо це сталося, не приймайте все занадто близько до серця. Краще постарайтеся порозумітися і виправити помилки.

Риби

Цей день принесе за собою серйозні зміни. Будьте готові змінити обстановку і отримати абсолютно новий досвід. Не лякайтеся труднощів, свіжі завдання тільки ще сильніше розширять ваш кругозір. Друзі допоможуть вам прийняти важливе рішення.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.