RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Гороскоп на 29 квітня: труднощі у Раків і помилки у Львів

Настає сприятливий період для будь-якого спілкування. Хочете знати, що вас чекає 29 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто не виправдає власні очікування, кому не можна розслаблятися, а хто побачить перед собою нові перспективи.

Овен

Овни можуть розчаруватися в своїх силах, так як звалять на себе більше задач, ніж зможуть одночасно завершити. Це сильно вплине на ваш емоційний стан, тому не варто себе перевантажувати. Постарайтеся абстрагуватися від роботи.

Телець

Для Тельців день буде непростим. Вам буде хотітися кинути все і розслабитися, але цього робити не можна, поки діла не доведені до кінця. Зберіться і завершите почате, тоді зможете дозволити собі заслужений відпочинок.

Близнюки

Для представників цього знака настає період, коли ви почнете бачити перед собою нові горизонти і перспективи. Ймовірно, вам запропонують підвищення, або ж ви самі вирішите зайнятися якимось новим цікавим проектом.

Рак

Раків чекають труднощі і перешкоди. Ви можете почати сумніватися в тому, що робите все вірно, але не дозволяйте сумнівам збити вас зі шляху. Зараз важливо сфокусуватися і не боятися змін, незабаром ситуація стабілізується.

Лев

У Львів вірогідні помилки і промахи. Але не варто судити себе занадто суворо. Весь час від часу можуть діяти не зовсім розумно, це не робить вас дурнем. Просто звертайте увагу на свої дії і рішення, аналізуйте і робіть висновки.

Діва

Для Дів цей час буде вдалим. Ви зможете досягти бажаних цілей, ваше самопочуття буде на висоті. Також вас чекає приємне спілкування з кимось, хто вам дорогий. Постарайтеся сфокусуватися на тому, що вам подобається і не нервувати через дрібниці.

Терези

Це хороший день для будь-якої комерційної діяльності. Також можливий різкий стрибок в якійсь справі, яку раніше не вдавалося зрушити з місця. Якщо не будете себе жаліти, швидко досягнете значних успіхів. Вдома краще діяти без емоцій.

Скорпіон

Не чекайте від цього дня дуже багато чого. Швидше за все, до самого вечора все буде спокійно, стабільно і навіть трохи нудно. Розважте себе переглядом кіно або походом в парк на коротку прогулянку. Доброю ідеєю буде заняття спортом.

Стрілець

Старі проблеми будуть простіше вирішуватися в цей період. Згадайте, кому і що ви недавно обіцяли. Важливо вчасно виконати все, що потрібно, інакше люди можуть на вас образитися або навіть розчаруватися. Не беріть грошей в борг без крайньої потреби.

Козеріг

Вірогідні помилки в розрахунках. Продумуйте всі робочі справи двічі, щоб потім не довелося нічого переробляти. Розберіться з потоком завдань, тоді зможете швидко все закінчити і нарешті відволіктися від нудної рутинної роботи.

Водолій

День, наповнений несподіванками. Новини будуть вас лякати, бентежити, змушувати нервувати і вибивати з колії. Але зміни будуть настільки ж яскравими, наскільки лякаючими. Не бійтеся дивитися вперед, не за горами дуже цікавий період життя.

Риби

День буде напруженим. Вам буде непросто зосередитися на чомусь, увага буде немов постійно вислизати. Можлива критика від начальства і розбіжності з співробітниками, в діалогах будьте дипломатичні і не зривайтеся на хамство.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.